Lee Mack

Engelse akteur

Lee Mack (gebore 4 Augustus 1968) is 'n Engelse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy is bekend vir sy rolle in die televisiereekse The Sketch Show (2001), Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show (2005), en Not Going Out (2006).

Lee Mack
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
GeboortenaamLee Gordon McKillop
Geboorte4 Augustus 1968 (1968-08-04) (54 jaar oud)
NasionaliteitEngels
Kinders3
Beroep(e)Akteur, skrywer, en vervaardiger
Aktiewe jare1994–nou
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Televisiereekse

  • 1997: Gas
  • 2001: The Sketch Show
  • 2005: Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show
  • 2006: Not Going Out
  • 2007: Would I Lie to You?
  • 2010: Opinionated
  • 2011: Lee Mack's All Star Cast
  • 2012: 8 Out of 10 Cats Does Countdown
  • 2012: River Cottage: Three Go Mad
  • 2013: The Smiths
  • 2014: Duck Quacks Don't Echo

Televisierolprente

  • 2005: The World Comedy Tour: Melbourne 2005
  • 2011: Ben Elton: Laughing at the 80s
  • 2014: The Feeling Nuts Comedy Night
  • 2016: We Love Sitcom

Video's

  • 2007: Lee Mack: Live
  • 2014: Lee Mack Live: Hit the Road Mack

Eksterne skakels


Lee Mack: Engelse akteur

Lee Mack (gebore 4 Augustus 1968) is \'n Engelse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy is bekend vir sy rolle in die televisiereekse The Sketch Show (2001), Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show (2005), en Not Going Out (2006).