Arch Hall sr.

Arch Hall sr. (21 Desember 1908 – 28 April 1978) was 'n Amerikaanse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente The Choppers (1961), Eegah (1962), Tell It Like It Is (1971), en The Corpse Grinders.

Arch Hall sr.
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
Geboorte(1908-12-21)21 Desember 1908
Sterfte28 April 1978 (op 69)
NasionaliteitAmerikaans
Beroep(e)Akteur, skrywer, en vervaardiger
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 1961: The Choppers
  • 1961: Magic Spectacles
  • 1962: Eegah
  • 1962: Wild Guitar
  • 1963: The Sadist
  • 1964: What's Up Front!
  • 1964: The Nasty Rabbit
  • 1965: Deadwood '76
  • 1971: Tell It Like It Is
  • 1971: The Corpse Grinders
  • The Corpse Grinders

Eksterne skakels


Arch Hall sr

Arch Hall sr. (21 Desember 1908 – 28 April 1978) was \'n Amerikaanse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente The Choppers (1961), Eegah (1962), Tell It Like It Is (1971), en The Corpse Grinders.