Al-Hijr

Al-Hijr
الحجر

Informasi
HartiGunung Al-Hijr
GolonganMakkiyah
Surah ka15
Juz13—14
Waktu turun wahyu54
Statistik
Jumlah ruku'6
Jumlah ayat99

Surat Al-Hijr (basa Arab: الحجر) nyaéta surat ka-15 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 99 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Al-Hijr hartina Gunung Al-Hijr.

Surat sateuacanna:
Ibrohim
Surat 15Surat saparantosna:
An-Nahl
Al Qur'an

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114

Kotak ieu: temposawalaédit
🔥 Top keywords:

Al-Hijr

Surat Al-Hijr (basa Arab: الحجر) nyaéta surat ka-15 dina Al-Qur\'an. Ieu surat téh aya 99 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Al-Hijr hartina Gunung Al-Hijr.