Шаблон:Начална страница Какво ново

Уикипедия ви поздравява с настъпилите празници и ви пожелава една изпълнена с надежда и оптимизъм 2022 година, в която вярата в силата на знанията, в образованието и науката и във вътрешния ни стремеж към прогрес и благоденствие за всяко човешко същество ще помогне животът на всички ни да бъде по-добър, по-светъл и по-радостен!


И не забравяйте:
        ВИЕ сте тези, които създават Уикипедия!


Не е нужно (но и не пречи) да сте белобрад професор, за да пишете в Уикипедия. Напротив, енциклопедията ви насърчава да бъдете смели! Достатъчно е да сте добросъвестни и безпристрастни, да следвате правилата, да сте добронамерени към другите и – най-важното – да имате желание да бъдете полезни на хората около вас!

Ако забележите грешки в статиите – дори само правописни или граматически – не се колебайте да ги поправите! Добавяйте и нова информация, като само не забравяйте да цитирате за нея благонадеждни източници! Може дори да опитате да създадете нова статия с помощта на Вълшебника – стига темата да е значима за Уикипедия!

По-рано в новините: Уикипедия се прощава със Спасимир Пилев

🔥 Top keywords: Начална страницаФейсбукЛятно часово времеЧихуахуа (куче)Иван Андонов (режисьор)Специални:ТърсенеУран (планета)БалтиморБодичекСписък на страните по телефонен кодМера според мера (1981)БългарияДейвид КопърфийлдВтора световна войнаТошко ЙордановЛеда ТасеваСпасителят в ръжтаHell's Kitchen БългарияШенгенско пространствоЕргенътВеликденСкарлатинаЕвропейско първенство по футбол 2024София27 мартКоклюшРегистрационен номер на МПС (България)Параграф 22РусияЗлатно момчеХристо БотевГригор ДимитровСпециални:Последни промениАдам и ЕваЮтюбСлънчева системаБаба ганушOxford University PressНептун (планета)Дан КоловИван ВазовТаджикистанВладимир ЗомбориПърва световна войнаВасил ЛевскиЮгославияЗодиакКоринтски каналDancing StarsСтив ДжобсЕвропейски съюзКомбучаМаршалПловдивГрузияСъботскоЮлий ЦезарВиктор АнгеловКитайМона ЛизаЗвездаАтанас Атанасов (политик, р. 1959 г.)АзияБягство към победатаТурцияЯпонияЦеци КрасимироваКубрат ПулевАприлско въстаниеТруд (село)ЗемяРепублика СръбскаХилда КазасянМарицаБалканска войнаБългарска азбукаСъединени американски щатиПетата болестРамазан байрамВина (сериал)Балтимор (окръг, Мериленд)Мария ГабриелМеждусъюзническа войнаВарнаРазмери на хартиятаМеркурий (планета)Босна и ХерцеговинаКриптонитМета (компания)МалтаРадио Свободна ЕвропаИван Асен IIУкрайнаХристо СмирненскиМария КаварджиковаРая НазарянАлеко КонстантиновНиколай ДенковСърбия