Tonio Selwart

Amerikaanse akteur

Tonio Selwart (9 Junie 1896 – 2 November 2002) was 'n Amerikaanse akteur. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente Wilson (1944), The Hitler Gang (1944), Helen of Troy (1956), en The Other Side of the Wind (2018).

Tonio Selwart
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
Geboorte(1896-06-09)9 Junie 1896
Sterfte2 November 2002 (op 106)
NasionaliteitAmerikaans
Beroep(e)Akteur
Aktiewe jare1921–1968
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 1944: Wilson
  • 1944: The Hitler Gang
  • 1951: Frontier Wolf
  • 1956: Helen of Troy
  • 2018: The Other Side of the Wind

Televisiereekse

  • 1955: Conrad Nagel Theater

Eksterne skakels


Tonio Selwart: Amerikaanse akteur

Tonio Selwart (9 Junie 1896 – 2 November 2002) was \'n Amerikaanse akteur. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente Wilson (1944), The Hitler Gang (1944), Helen of Troy (1956), en The Other Side of the Wind (2018).