Lisa Faulkner

Lisa Faulkner (gebore 19 Februarie 1973) is 'n Engelse aktrise, skryfster, en vervaardiger. Sy is bekend vir haar rolle in die televisiereekse EastEnders (1985), Holby City (1999), Burn It (2003), en Murder in Suburbia (2004).

Lisa Faulkner
GeboortenaamLisa Tamsin Faulkner
Geboorte19 Februarie 1973 (1973-02-19) (49 jaar oud)
NasionaliteitEngels
Kinders1
Beroep(e)Aktrise, skryfster, en vervaardiger
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Televisiereekse

  • 1985: EastEnders
  • 1996: And the Beat Goes On
  • 1999: Holby City
  • 2003: Burn It
  • 2004: Murder in Suburbia
  • 2006: New Street Law
  • 2006: Celebrity Masterchef
  • 2007: H£ir Hunt£rs
  • 2012: War Hero in My Family
  • 2013: What's Cooking? From the Sainsbury's Kitchen
  • 2015: The Box

Televisierolprente

  • 2005: Top 50 'Most Haunted' Moments
  • 2011: Young Nuns
  • 2015: Thanksgiving Partners Special
  • 2016: Partners Special

Eksterne skakels


Lisa Faulkner

Lisa Faulkner (gebore 19 Februarie 1973) is \'n Engelse aktrise, skryfster, en vervaardiger. Sy is bekend vir haar rolle in die televisiereekse EastEnders (1985), Holby City (1999), Burn It (2003), en Murder in Suburbia (2004).