Barbara New

Barbara New (9 Mei 1923 – 24 Mei 2010) was 'n Engelse aktrise. Sy was bekend vir haar rolle in die rolprente Edward II (1991) en Ali G Indahouse (2002), en in die televisiereekse You Rang, M'Lord? (1988) en Oh Doctor Beeching! (1995).

Barbara New
Geboorte(1923-05-09)9 Mei 1923
Sterfte24 Mei 2010 (op 87)
NasionaliteitEngels
Beroep(e)Aktrise
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 1991: Edward II
  • 2002: Ali G Indahouse

Televisiereekse

  • 1961: Amelia
  • 1969: Hardy Heating Company Ltd
  • 1975: EBC1: Emu's Broadcasting Company
  • 1976: Ripping Yarns
  • 1988: You Rang, M'Lord?
  • 1989: Split Ends
  • 1995: Oh Doctor Beeching!

Televisierolprente

  • 1982: By the Sea

Video's

  • 2004: The Mystery of the Missing Morsel of Murder at Moorstones Manor

Eksterne skakels


Barbara New

Barbara New (9 Mei 1923 – 24 Mei 2010) was \'n Engelse aktrise. Sy was bekend vir haar rolle in die rolprente Edward II (1991) en Ali G Indahouse (2002), en in die televisiereekse You Rang, M\'Lord? (1988) en Oh Doctor Beeching! (1995).