Wiki Baike:Vastuuvapaus

Wiki Baike ei takaa tietojen oikeellisuutta

Wiki Baike on vapaasti muokattavissa oleva tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata Wikipedian artikkeleja.

Wiki Baikesta löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Wiki Baike ei kuitenkaan voi taata Wikipediassa olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Wikipediassa, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Wikipediasta löytyvä tieto toimitetaan lukijalle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan Wikipedian kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Wiki Baikessa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Wikipedian tai kenenkään Wikipediaan liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Kenellä tahansa on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Wikipediasta, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

Wiki Baike saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Wikipediassa anna kenellekään oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Wikipedialla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Wikipedia siten voi myöntää kenellekään oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

Wiki Baikesta löytyvä tieto saattaa rikkoa lakia joissain valtioissa, joiden alueelta Wikipediaa luetaan. Wikipedia ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Wikipedian tieto on fyysisesti talletettu Yhdysvaltoihin, Wikipedia nauttii tallennuspaikassaan Yhdysvaltain perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta. Kaikkien valtioiden lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Wikipedia ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita Wikipedian käyttäjä tekee lukiessaan Wikipediaa tai luodessaan hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Wikipediaan.

Tarvittaessa käänny asiantuntijan puoleen

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta (esimerkiksi lääketieteellisiä tai lainopillisia neuvoja), käänny osaavan asiantuntijan puoleen.


🔥 Top keywords: Wikibaike: EtusivuAku SipolaToiminnot:HakuToiminnot:Tuoreet muutoksetKuningas kulkureittenKattilakiviElton JohnMinka KuustonenPieni merenneito (patsas)Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 1930Arto SatonenEkke HämäläinenSeipiLuettelo hätäkeskuksen tehtäväluokistaSuolahappoSuomiSofia VirtaArmeniaGoogleSpede PasanenPMMP27. syyskuutaLuettelo suomalaisten opiskelijahaalarien väreistäStam1naTytti Yli-ViikariOlli AhvenlahtiSuomen presidentinvaali 2024Vuoristo-KarabahAzerbaidžanNiko Ranta-ahoJohanna VuoksenmaaJokeritSuippumadonlakkiArchie CruzSuppilovahveroCarles PuigdemontDavid McCallumMika AaltolaHelene SchjerfbeckErkki LiikanenJared FogleLeena HäkinenSademiesToinen maailmansotaAhsoka (televisiosarja)HelsinkiHietaniemen kirkkoMirja ManeLuettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistäPalsasuoA. W. YrjänäKatja KettuTwin PeaksLuettelo vuonna 2023 kuolleista henkilöistäSawAdolf HitlerVuoristo-Karabahin konfliktiSuomen sisällissotaAntti Pennanen (valmentaja)Raili MäkiLapuan patruunatehtaan räjähdysHilkka KinnunenPuolaYhdistyneiden kansakuntien lippuJames BondEllen Johnson SirleafTuija HalonenSalainen agentti 007 ja tohtori NoRiku NieminenEnsimmäinen maailmansotaIina KuustonenVeikkausliigaAntti HyyrynenPaula VesalaYhdysvallatMad Max: Fury RoadBen ZyskowiczCMXTaivaan tulet (televisiosarja)Kaisa JuusoPetteri OrpoSalatut elämätLuettelo Suomen kaupungeistaTalvisotaNapoleon ISpede (elokuva)KommunismiSuomen maakunnatSuomen kunnanvaakunatMichael MonroeTimo T. A. MikkonenEstonian uppoaminenPuun päiväPuuiloMinna CanthJoakim VigeliusJalkapallon maailmanmestaruuskilpailutLuettelo televisiosarjan Salatut elämät poistuneista henkilöistäBrigitte Bardot