Erich Dunskus

Erich Dunskus (27 Julie 1890 – 25 November 1967) was 'n Duitse akteur en vervaardiger. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente Ein Unsichtbarer geht durch die Stadt (1933), Jud Süß (1940), en Under the Bridges (1946).

Erich Dunskus
Geboorte(1890-07-27)27 Julie 1890
Sterfte25 November 1967 (op 77)
NasionaliteitDuits
Beroep(e)Akteur en vervaardiger
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografiewysig

Rolprentewysig

  • 1933: Ein Unsichtbarer geht durch die Stadt
  • 1938: Steputat & Co.
  • 1940: Jud Süß
  • 1942: Hände hoch
  • 1945: Shiva und die Galgenblume
  • 1946: Under the Bridges

Televisiereeksewysig

  • 1954: Flash Gordon

Televisierolprentewysig

  • 1955: Michael Kramer
  • 1959: Mann ohne Namen
  • 1961: Anfrage
  • 1962: Anfrage
  • 1963: Maria Magdalena
  • 1963: Das Band
  • 1966: Die Gefangenen von Murano

Eksterne skakelswysig

🔥 Top keywords: